COMPTOIR LIBANAIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 182 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Comptoir Libanais. Meer weten? Ontdek meer

21 aug 2022 om 20:03 Alles was super lekker, mooi geprestenteerd en snel bezorgd.
2 aug 2022 om 17:23 Lekker en snel bezorgd. Prima kwaliteit. Aardappeltjes en kofta heerlijk, pita iets minder. Maar ik mis al heel lang de kip kofta, die was zo lekker! Zou ik graag terug zien
19 jul 2022 om 22:39 Zonde, tegenvaller. Ondanks dat de kofta goed was ontbraken bijna alle ingrediënten. Geen kikkererwten, tomaat, courgette en muntyoghurt bij de lam. Geen Falafal en ingelegde groente bij de platern. Geen tomaat en muntyoghurt bij de aubergine Tajine.
29 jun 2022 om 9:50 vooral veel sla, erg weinig - en vrij droge - falafel in de Mezzeschotel
14 jun 2022 om 22:06 Ontzettend lekker!
12 jun 2022 om 22:20 heerlijk, maar veel te laat bezorgd, en warme gerechten volledig afgekoeld. op de site wordt niet vermeld dat op zondag bezorging zoveel later kan zijn dan afgesproken.
23 mei 2022 om 11:32 Eten was te laat, en héél weinig. Miniscuul bakje hummus voor 7 euro. Ik had voor veel mensen besteld maar was echt te weinig.
19 mei 2022 om 20:24 Heerlijke eten (mezzeschotel en warme mezze), keurig en keurig op tijd bezorgd. Aanrader!
9 mei 2022 om 20:20 Het gegrillde gerecht had zúlke verbrande grillstrepen (zowel de kip als het broodje) dat er een brandlucht vanaf kwam. Heel ongezond en niet lekker. De zwarte stukken eraf gepulkt. De aardappelen erbij waren wel heel lekker.
4 mei 2022 om 21:12 Heerlijke aubergine tajine en falafel gehad, niks op aan te merken.
1 mei 2022 om 19:34 Lekkere gezonde tajine met aubergine.
25 apr 2022 om 16:05 Even though i’ve been a massive fan of comptoir libanais, i was really disappointed with my order today. I had the grilled chicken salad and the chicken was burned almost to a crisp and was in very small quantities. The dips selection was okay.